Actor
Born in 1984, USSR (Russia)
 
 
Aleksey MASLODUDOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Алексей Сергеевич МАСЛОДУДОВ
Alekseï MASLODOUDOV
From filmography
 
Actor
2020 - Trigger (Триггер) by Pavel GANIN [fiction, 100 mn]
2017 - Prityazhenie (Притяжение) by Fyodor BONDARCHUK [fiction, 130 mn]
2015 - Posledniaia noch (Последняя ночь) by Arseni GONCHUKOV [fiction, 90 mn]
2014 - Chetyrnadcat zhagov (Четырнадцать шагов) by Maksim SHAVKIN [37 mn]
2013 - Dialogi (Диалоги) by Ira VOLKOVA [fiction, 131 mn]
2010 - Bortsu ne bolno (Борцу не больно) by Nurbek EGEN [fiction, 74 mn]