Director,
Writer,
Cinematographer,
Producer
Born in 1980, USSR (Russia)
 
 
Dmitry BOGOLYUBOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Дмитрий БОГОЛЮБОВ
Dmitri BOGOLIOUBOV
From filmography
 
Director
2019 - Uezdnyy gorod E. (Уездный город Е.) [documentary, 82 mn]
2017 - Stena (Стена) [documentary, 43 mn]
2012 - Chuzhie deti (Чужие дети) [documentary, 26 mn]
2011 - Saga o Vikingakh (Сага о Викингах) [documentary, 48 mn]
2010 - Besprizornye (Беспризорные) [documentary, 14 mn]
 
Writer
2019 - Uezdnyy gorod E. (Уездный город Е.) by Dmitry BOGOLYUBOV [documentary, 82 mn]
2017 - Stena (Стена) by Dmitry BOGOLYUBOV [documentary, 43 mn]
2011 - Saga o Vikingakh (Сага о Викингах) by Dmitry BOGOLYUBOV [documentary, 48 mn]
2010 - Besprizornye (Беспризорные) by Dmitry BOGOLYUBOV [documentary, 14 mn]
 
Cinematographer
2019 - Uezdnyy gorod E. (Уездный город Е.) by Dmitry BOGOLYUBOV [documentary, 82 mn]
2014 - Na krayu (На краю) by Anna SHISHOVA [documentary, 48 mn]
2012 - Chuzhie deti (Чужие дети) by Dmitry BOGOLYUBOV [documentary, 26 mn]
2010 - Besprizornye (Беспризорные) by Dmitry BOGOLYUBOV [documentary, 14 mn]
 
Producer
2017 - Stena (Стена) by Dmitry BOGOLYUBOV [documentary, 43 mn]

Other films
- 2009 На чудо уповая (Trusting in Miracle), doc.
- 2008 Наблюдая за падением листьев (Watching Leaves’ Fall), feature, short

Biography
Born in Moscow in 1980. In 2001 graduated from the Moscow Engineering Physics Institute. In 2010 the VGIK, workshop of directors of documentary and scientific films of V.Man and M.Babak.