Actor
Born in 1906 
 
Died in 1980
Apollon YACHNITSKY
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Аполлон Владимирович ЯЧНИЦКИЙ
Apollon YATCHNITSKI
From filmography
 
Actor
1968 - Brilliantovaya ruka (Бриллиантовая рука) by Leonid GAIDAI [fiction, 100 mn]
1968 - Sluzhili dva tovarishcha (Служили два товарища) by Yevgeni KARELOV [fiction, 98 mn]
1965 - Voyna i mir (Война и мир) by Sergey BONDARCHUK [fiction, 431 mn]
1959 - Shli soldaty (Шли солдаты) by Leonid TRAUBERG [fiction, 86 mn]
1959 - Zhestokost (Жестокость) by Vladimir SKUYBIN [fiction, 89 mn]
1956 - Dolgiy put (Долгий путь) by Leonid GAIDAI , Valentin NEVZOROV [fiction, 80 mn]
1956 - Urok istorii (Урок истории) by Leo ARNSHTAM [fiction, 90 mn]
1942 - Odnazhdy nochyu (Однажды ночью) by Grigori KOZINTSEV [fiction, 35 mn]
1941 - Pervaya konnaya (Первая конная) by Georgi BEREZKO , Yefim DZIGAN [fiction]
1940 - Suvorov (Суворов) by Mikhail DOLLER , Vsevolod PUDOVKIN [fiction, 108 mn]