Writer,
Actor,
Producer
Born in 1967 
 
 
Yevgeni GRISHKOVETS
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Евгений Валерьевич ГРИШКОВЕЦ
Evgueni GRICHKOVETS
From filmography
 
Writer
2010 - Satisfaktsiya (Сатисфакция) by Anna MATISON [fiction, 93 mn]
 
Actor
2016 - Razbudi menia (Разбуди меня) by Guillaume PROTSENKO [fiction, full length film]
2010 - Satisfaktsiya (Сатисфакция) by Anna MATISON [fiction, 93 mn]
2005 - Ne khlebom edinym (Не хлебом единым) by Stanislav GOVORUKHIN [fiction, 112 mn]
2003 - Progulka (Прогулка) by Aleksey UCHITEL [fiction, 90 mn]
 
Producer
2010 - Satisfaktsiya (Сатисфакция) by Anna MATISON [fiction, 93 mn]