Production designer
 
 
 
Dmitry ONISHCHENKO
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Дмитрий ОНИЩЕНКО
Dmitri ONICHTCHENKO
From filmography
 
Production designer
2021 - Mayor Grom: Chumnoy Doktor (Майор Гром: Чумной Доктор) by Oleg TROFIM [fiction, 136 mn]
2017 - Psykhotronika (Психотроника) by Dimitri HUSKY [fiction, 11 mn]
2016 - Passazhir (Пассажир) by Egor ABRAMENKO [fiction, short film]
2015 - Prizrak (Призрак) by Aleksandr VOYTINSKY [fiction, 114 mn]
2012 - Belaya gvardiya (Белая гвардия) by Sergey SNEZHKIN [fiction, TV serial, 360 mn]
2011 - Chuzhaya mat (Чужая мать) by Denis RODIMIN [fiction, 88 mn]
2010 - Peremirie (Перемирие) by Svetlana PROSKURINA [fiction, 95 mn]