Director,
Writer
Born in 1936, USSR (Russia)
 
 
Nikita KHUBOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Никита Георгиевич ХУБОВ
Nikita KHOUBOV
From filmography
 
Director
1998 - Igra v brasletakh (Игра в браслетах) [fiction, 102 mn]
1990 - Telo (Тело) [documentary, 84 mn]
1988 - Rokovaya oshibka (Роковая ошибка) [fiction, 104 mn]
1980 - Eskadron gusar letuchikh (Эскадрон гусар летучих) [fiction, 164 mn]
 
Writer
1998 - Igra v brasletakh (Игра в браслетах) by Nikita KHUBOV [fiction, 102 mn]
1988 - Rokovaya oshibka (Роковая ошибка) by Nikita KHUBOV [fiction, 104 mn]