Director,
Writer
Born in 1924 
 
Died in 1978
Villen AZAROV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Виллен Абрамович АЗАРОВ
Villen AZAROV
From filmography
 
Director
1973 - Neispravimyy lgun (Неисправимый лгун) [fiction, 76 mn]
1972 - Boy posle pobedy (Бой после победы) [fiction, 166 mn]
1970 - Poezd zavtrashniy den (Поезд в завтрашний день) [fiction, 89 mn]
1967 - Put v «Saturn» (Путь в «Сатурн») [fiction, 79 mn]
1967 - Konets "Saturna" (Конец «Сатурна») [fiction, 97 mn]
1964 - Zelyonyy ogonyok (Зелёный огонёк) [fiction, 74 mn]
1961 - Vzroslye deti (Взрослые дети) [fiction, 76 mn]
 
Writer
1972 - Boy posle pobedy (Бой после победы) by Villen AZAROV [fiction, 166 mn]
 
Site : IMDb