Actress
Born in 1943, USSR (Russia)
 
 
Olga GOBZEVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Ольга Фроловна ГОБЗЕВА
Olga GOBZEVA
From filmography
 
Actress
1990 - Malchiki (Мальчики) from Renita GRIGORYEVA [fiction, 87 mn]
1989 - Etyudy o Vrubele (Этюды о Врубеле) from Leonid OSYKA [documentary, 87 mn]
1967 - Fokusnik (Фокусник) from Piotr TODOROVSKY [fiction, 79 mn]
1966 - V gorode S (В городе С) from Iosif KHEIFITS [fiction, 106 mn]
1966 - Krylia (Крылья) from Larisa SHEPITKO [fiction, 103 mn]
1964 - Zastava Ilicha / Mne dvadtsat let (Застава Ильича / Мне двадцать лет) from Marlen KHUTSIEV [fiction, 175 mn]