Director,
Writer,
Editor
Born in 1981, USSR (Russia)
 
 
Dmitry GRACHEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Дмитрий ГРАЧЕВ
Dmitri GRATCHEV
From filmography
 
Director
2014 - Vychislitel (Вычислитель) [fiction, 80 mn]
2011 - Svadba po obmenu (Свадьба по обмену) [fiction, 90 mn]
2009 - Nevesta lyuboy tsenoy (Невеста любой ценой) [fiction, 100 mn]
 
Writer
2014 - Vychislitel (Вычислитель) by Dmitry GRACHEV [fiction, 80 mn]
 
Editor
2014 - Vychislitel (Вычислитель) by Dmitry GRACHEV [fiction, 80 mn]
 
Co-Director
2012 - S novym godom, mamy! (С новым годом, мамы!) by Different Directors [fiction, 90 mn]

Biography
No English biography available !
 
Né le 2 septembre 1981 à Moscou.

Родился 2 сентября 1981 в Москве.


commentaries
- TITANIUM de Dmitry Grachev : la critique du film [Sortie DVD] Nicolas RIEUX, 2015, mondocine.net
- Dmitrii Grachev, The Calculator (Vychislitel’, 2014) Alexander PROKHOROV, 2014, Kinokultura
- Dmitrii Grachev : Bride at Any Price (Nevesta liuboi tsenoi, 2009) , Irina MAKOVEEVA, 2010, kinokultura.com