Director,
Writer,
Cinematographer,
Producer
Born in 1975 
 
 
Alena POLUNINA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Алена ПОЛУНИНА
Alena POLOUNINA
From filmography
 
Director
2018 - Svoya respublica (Своя республика) [documentary, 70 mn]
2014 - Varia (Варя) [documentary, 46 mn]
2013 - Nepal Foreva (Непал форева) [documentary, 89 mn]
2009 - Revolyutsiya, kotoroy ne bylo (Революция, которой не было) [documentary, 95 mn]
2007 - Zhenshchiny sverkhu (Женщины сверху) [documentary, 46 mn]
2004 - Da, smert ! (Да, смерть!) [documentary, 26 mn]
 
Writer
2018 - Svoya respublica (Своя республика) by Alena POLUNINA [documentary, 70 mn]
2017 - VovaNina (ВоваНина) by Natalia_2 NAZAROVA [documentary, 70 mn]
2014 - Varia (Варя) by Alena POLUNINA [documentary, 46 mn]
2013 - Nepal Foreva (Непал форева) by Alena POLUNINA [documentary, 89 mn]
2009 - Revolyutsiya, kotoroy ne bylo (Революция, которой не было) by Alena POLUNINA [documentary, 95 mn]
2007 - Zhenshchiny sverkhu (Женщины сверху) by Alena POLUNINA [documentary, 46 mn]
2004 - Da, smert ! (Да, смерть!) by Alena POLUNINA [documentary, 26 mn]
 
Cinematographer
2018 - Svoya respublica (Своя республика) by Alena POLUNINA [documentary, 70 mn]
2004 - Da, smert ! (Да, смерть!) by Alena POLUNINA [documentary, 26 mn]
 
Producer
2004 - Da, smert ! (Да, смерть!) by Alena POLUNINA [documentary, 26 mn]

Awards :
Nepal Foreva :
Jury Prize, International Documentary Film Festival "Flahertiana", Perm (Russia), 2014
Revolyutsiya, kotoroy ne bylo :
Best documentary, Annual award of the Guild of Historians of Cinema and Film Critics, Moscow (Russia), 2009
Special Jury prize, Documentary and feature film festival ''Kinoteatr.doc'', Moscow (Russia), 2009
Best author documentary, National Documentary Awards : Laurel, Moscow (Russia), 2009

Biography
No English biography available !
 
Родилась 31 декабря 1975 года в Туле. Окончила сценарно-киноведческий факультет ВГИКа (2000, мастерская В.А.Утилова), Высшие курсы сценаристов и режиссеров (2004, мастерская режиссуры неигрового кино А.Н.Герасимова).