Cinematographer
Born 1908 
 
Died 2001
Teodor BUNIMOVICH
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Теодор Захарьевич БУНИМОВИЧ
Teodor BOUNIMOVITCH
Filmography (extracts)
 
Cinematographer
1983 - Cheburashka Goes to School (Чебурашка идёт в школу) by Roman KACHANOV [animation, 9 mn]
1974 - Shapoklyak (Шапокляк) by Roman KACHANOV [animation, 20 mn]
1973 - The Fox and the Hare (Лиса и Заяц) by Yuri NORSTEIN [animation, 12 mn]
1972 - The Master of Clamecy (Мастер из Кламси) by Vadim KURCHEVSKY [animation, 25 mn]
1972 - Mummy (Мама) by Roman KACHANOV [animation, 9 mn]
1971 - Cheburashka (Чебурашка) by Roman KACHANOV [animation, 19 mn]
1962 - Who Said Miau? (Кто сказал мяу?) by Vladimir DEGTYAREV [animation, 9 mn]
1942 - Moscow Strikes Back (Разгром немецких войск под Москвой) by Ilya KOPALIN , Leonid VARLAMOV [documentary, 55 mn]