Director,
Writer,
Actress
Born 1970, USSR (Russia)
 
 
Yulia AUG
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Юлия Артуровна АУГ
Youlia AOUG
Filmography (extracts)
 
Director
2011 - Sakura Jam (Варенье из сакуры) [fiction, 85 mn]
 
Writer
2011 - Sakura Jam (Варенье из сакуры) by Yulia AUG [fiction, 85 mn]
 
Actress
2021 - Ivan's Happiness (Иваново счастье) by Ivan SOSNIN [fiction, 83 mn]
2021 - Compartment n° 6 (Купе номер шесть) by Juho KUOSMANEN [fiction, 107 mn]
2021 - Container (Контейнер) by Maksim SVESHNIKOV [fiction, TV serial, 48 mn]
2020 - 7 Wishes / The Marathon of Desires (Марафон желаний) by Daria CHARUSHA / SIMONENKO [fiction, 95 mn]
2020 - Doctor Liza (Доктор Лиза) by Oxana KARAS [fiction, 120 mn]
2020 - Process (Процесс) by Sergey KALVARSKY [fiction, 21 mn]
2018 - Summer (Лето) by Kirill SEREBRENNIKOV [fiction, 126 mn]
2018 - Russian psycho (Русский Бес) by Grigori KONSTANTINOPOLSKY [fiction, 98 mn]
2018 - In the port of Cape Town (В Кейптаунском порту) by Aleksandr VELEDINSKY [fiction, 110 mn]
2018 - Ailing Angel (У ангела ангина) by Oxana KARAS [fiction, 95 mn]
2018 - Bassoon (Фагот) by Boris GUTS [fiction, 61 mn]
2018 - The Interview (Интервью) by Ivan SOSNIN [fiction, short film]
2018 - The Ear (Ухо) by Pyotr SKVORTSOV [fiction, 11 mn]
2016 - The Student (Ученик) by Kirill SEREBRENNIKOV [fiction, 118 mn]
2016 - A touch of wind (Прикосновение ветра) by Yelena DEMIDOVA , Olga VEREMEYEVA [fiction, 71 mn]
2016 - Hit (Хит) by Margarita MIKHAILOVA [fiction, 94 mn]
2016 - Ghouls (Вурдалаки) by Sergey GINZBURG [fiction, 90 mn]
2016 - The law of the excluded third or no third is given (Закон исключённого третьего, или третьего не дано) by Aleksandra SOKOLOVSKAYA [24 mn]
2015 - Metamorphosis (Метаморфозис) by Liubov LVOVA , Sergey TARAMAYEV [fiction, 103 mn]
2014 - Ekaterina (Екатерина) by Aleksandr BARANOV , Ramil SABITOV [fiction, TV serial]
2013 - Intimate Parts (Интимные места) by Aleksey CHUPOV , Natalia MERKULOVA [fiction, 80 mn]
2012 - Celestial wives of the Meadow Mari (Небесные жены луговых мари) by Aleksey FEDORCHENKO [fiction, full length film]
2011 - Bullet Collector (Собиратель пуль) by Aleksandr VARTANOV [fiction, 120 mn]
2009 - Silent Souls (Овсянки) by Aleksey FEDORCHENKO [fiction, 75 mn]
2007 - Ennemies (Враги) by Mariya MAZHAR [fiction, 78 mn]

Awards :
The Student :
Best Actress in a Supporting Role, "NIKA" Prizes, Moscow (Russia), 2017
A touch of wind :
Diploma, Window to Europe Film Festival, Vyborg, Vyborg (Russia), 2016
Intimate Parts :
Best Actress in a Supporting Role, Annual award of the Guild of Historians of Cinema and Film Critics, Moscow (Russia), 2014
Best actress, Open Russian Film Festival Kinotavr, Sochi (Russia), 2013

Biography
No English biography available !
 
Réalisatrice, scénariste, actrice de cinéma et télévision Née le 8 juin 1970 à Leningrad (maintenant Saint-Pétersbourg) en. Russie/URSS En 1993 termine l’Institut d’Etat de Leningrad de Théâtre, Musique et Cinéma (LGuITMiK), classe du professeur A. D. Andreev. Suit les cours de Iossif Raichelgaus (né en 1947, metteur en scène de théâtre russe, enseignant, Artiste du Peuple de la Russie en 199).

Родилась в Ленинграде 8 июня 1970 года но детство ее прошло в Нарве (Эстония). Ее отец - наполовину эстонец, наполовину швед. По окончании учебы она вернулась в Ленинград и поступила в ЛГИТМиК на актёрский курс А. Д. Андреева. Будучи студенткой, Юлия Ауг дебютировала на экране. Начало ее кинокарьере положила главная роль в фантастическом фильме Виктора Кобзева "Похищение чародея", поставленном на Свердловской киностудии по одноименной повести Кира Булычева. До окончания института актриса снялась еще в нескольких картинах. Самой заметной работой стала роль Великой Княжны Марии в исторической драме Гелия Рябова "Конь Белый", рассказывающей о событиях в России накануне Революции.
Окончила ЛГИТМиК, драматического искусства (1993 г.), педагог - Андреев А.Д., после чего сразу же была принята в труппу Санкт-Петербургского Театра юного зрителя им.А.А.Брянцева.
Училась на режиссерских курсах Райхельгауза.
Source www.kino-teatr.ru