Producer
Born 1967, USSR
 
 
Sergey GRIBKOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Сергей Александрович ГРИБКОВ
Sergueï GRIBKOV
Filmography (extracts)
 
Producer
2012 - Svidanie (Свидание) by Yusup BAKHSHIEV [fiction, full length film]
2011 - Amusement / Fun (Забава) by Ruslan BALTSER [fiction, 86 mn]
2010 - Eye for an eye (Варвара) by Gennadi KAYOUMOV [fiction, 120 mn]
2008 - The House of Sun (Дом Солнца) by Igor SUKACHOV [fiction, 110 mn]
2007 - Awaiting The Miracle (В ожидании чуда) by Yevgeni BEDAREV [fiction, 95 mn]
2004 - Don't Even Think! Independence Play (Даже не думай! - 2) by Ruslan BALTSER [fiction, 97 mn]
2004 - Countdown (Личный номер) by Yevgeni LAVRENTIEV [fiction, 100 mn]
2004 - Mechtat ne vredno (Мечтать не вредно) by Yevgeni LAVRENTIEV [fiction, 90 mn]
2003 - "Don't you Even Think! (Даже не думай!) by Ruslan BALTSER [fiction, 82 mn]
1999 - Zatvornik (Затворник) by Egor KONCHALOVSKY [fiction, 90 mn]