Director,
Writer
Born 1921, USSR
 
Died 2012
Sergey KOLOSSOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Сергей КОЛОСОВ
Sergueï KOLOSSOV
Also : Sergei Kolosov
Filmography (extracts)
 
Director
2020 - Ad Libitum Corporation (Корпорация Ad Libitum) [fiction, 87 mn]
1982 - Mat Mariya (Мать Мария) [fiction, 88 mn]
1980 - The Appointment (Назначение) [TV film, 90 mn]
1974 - Remember Your Name (Помни имя свое) [fiction, 104 mn]
1958 - Soldier's heart (Солдатское сердце) [fiction, 93 mn]
 
Writer
1982 - Mat Mariya (Мать Мария) by Sergey KOLOSSOV [fiction, 88 mn]
 
Site : IMDb