Actor
Born 1880, Russia
 
Died 1942
Mikhail KLIMOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Михаил Михайлович КЛИМОВ
Mikhaïl KLIMOV
Filmography (extracts)
 
Actor
1937 - Treasure Island (Остров сокровищ) by Vladimir VAYNSTOCK VAYNSHTOCK [fiction, 93 mn]
1936 - The Dowerless Bride (Бесприданница) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 85 mn]
1936 - About Oddities of Love (О странностях любви) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 70 mn]
1934 - Marionetki (Марионетки)
1933 - Broken Shoes (Рваные башмаки) by Margarita BARSKAIA [fiction, 88 mn]
1930 - Prazdnik sviatovo Iorguena (Праздник святого Йоргена) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 83 mn]
1927 - Man From The Restaurant (Человек из ресторана) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 62 mn]
1926 - Protses o triokh milionakh (Процесс о трех миллионах) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 66 mn]