Cinematographer
 
 
 
Yevgeni ALEKSEYEV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Евгений АЛЕКСЕЕВ
Evgueni ALEKSEEV
Filmography (extracts)
 
Cinematographer
1928 - The House on Trubnaya (Дом на Трубной) by Boris BARNET [fiction, 64 mn]
1928 - Don diego i Pelalageya (Дон Диего и Пелагея) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 48 mn]
1928 - The Doll with Millions (Кукла с миллионами) by Sergey KOMAROV [fiction, 69 mn]
1927 - Kiss of Mary Pickford (Поцелуй Мэри Пикфорд) by Sergey KOMAROV [fiction, 90 mn]
1926 - Mis Mend (Мисс Менд) by Boris BARNET , Fyodor OZEP [fiction, 186 mn]
1925 - Kollezhskiy registrator (Коллежский регистратор) by Vladimir GONCHUKOV , Ivan MOSKVIN , Yuri ZHELIABUZHSKY [fiction, 90 mn]