Actor
Born 1968 
 
 
Andrei FEDORTSOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Андрей Альбертович ФЕДОРЦОВ
Andreï FEDORTSOV
Filmography (extracts)
 
Actor
2021 - 1703 (1703) by Sergey SENTSOV [fiction, TV serial]
2020 - Number one (Номер один) by Mikhail RASKHODNIKOV [fiction, 92 mn]
2014 - Corporate (Корпоратив) by Oleg ASADULIN [fiction, 89 mn]
2012 - Tot eshcho Karloson (Тот еще Карлосон) by Sarik ANDREASYAN [fiction, 80 mn]
2011 - Mums (Мамы) by Different Directors [fiction, 103 mn]
2009 - Ukroshchenie stroptivykh (Укрощение строптивых) by Igor KALYONOV [fiction, 90 mn]
2007 - 1612. A Chronicle of the Time of Troubles (1612: Хроники Смутного времени) by Vladimir KHOTINENKO [fiction, 150 mn]
2007 - Otryv po polnoy (Отрыв по полной) by Stanislav MAREYEV [fiction, 85 mn]
2006 - Vy ne ostavite menya (Вы не оставите меня) by Alla SURIKOVA [fiction, 113 mn]
2005 - A Time to Gather Stones (Время собирать камни) by Aleksey KARELIN [fiction, 110 mn]
2004 - Forest Guard (Егерь) by Aleksandr TSATSUEV [fiction, 86 mn]
2004 - O liubvi v liubuiu pogody (О любви в любую погоду) by Alla SURIKOVA [fiction, 97 mn]
2004 - Kolkhoz interteynment (Колхоз интертейнмент) by Maksim VORONKOV [fiction, 105 mn]
2004 - Barabashka (Барабашка) by Usman SAPAROV [fiction, 96 mn]