Actor
Born 1920, USSR (Russia)
 
Died 2002
Boris IVANOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Борис Владимирович ИВАНОВ
Boris IVANOV
Filmography (extracts)
 
Actor
1982 - The Secret Agent s Return (Возвращение резидента) by Veniamin DORMAN [fiction, 137 mn]
1981 - Lenin in Paris (Ленин в Париже) by Sergey YUTKEVICH [fiction, 106 mn]
1978 - Father Sergius (Отец Сергий) by Igor TALANKIN [fiction, 101 mn]
1974 - A Very English Murder (Чисто английское убийство) by Samson SAMSONOV [fiction, 165 mn]
1974 - Starling and Lyre (Скворец и лира) by Grigori ALEXANDROV [fiction, 142 mn]
1964 - The Chemist's wife (Аптекарша) by Stanislav GOVORUKHIN [fiction, 22 mn]
1962 - The Hussar Ballad (Гусарская баллада) by Eldar RIAZANOV [fiction, 96 mn]