Director,
Writer,
Actress,
Compositor,
Producer
Born in 1980, USSR (Russia)
 
 
Darya CHARUSHA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Дарья Бори́совна ЧАРУША
Daria TCHAROUCHA
Also : Дарья НАЙШУЛЛЕР / Дарья СИМОНЕНКО
Filmography (extracts)
 
Director
2024 - Malvina (Мальвина) [fiction]
2023 - Mermaid (Русалочка) [fiction, 14 mn]
2020 - 7 Wishes / The Marathon of Desires (Марафон желаний) [fiction, 95 mn]
2017 - A good Day (Хороший день) [fiction, 18 mn]
 
Writer
2023 - Mermaid (Русалочка) from Darya CHARUSHA [fiction, 14 mn]
2020 - 7 Wishes / The Marathon of Desires (Марафон желаний) from Darya CHARUSHA [fiction, 95 mn]
2017 - A good Day (Хороший день) from Darya CHARUSHA [fiction, 18 mn]
2015 - The cold front (Холодный фронт) from Roman VOLOBUYEV [93 mn]
 
Actress
2018 - Gazgolder. Klubare (Газгольдер. Клубаре) from Ivan KURSKI [fiction, 100 mn]
2016 - Hardcore (Хардкор) from Ilya NAISHULLER [fiction, 90 mn]
2015 - The Dive (Погружение) from Olga GORODETSKAYA [28 mn]
2015 - The cold front (Холодный фронт) from Roman VOLOBUYEV [93 mn]
 
Compositor
2024 - Malvina (Мальвина) from Darya CHARUSHA [fiction]
2023 - Mermaid (Русалочка) from Darya CHARUSHA [fiction, 14 mn]
2022 - Young man (Молодой человек) from Aleksandr FOMIN [fiction, 110 mn]
2020 - 7 Wishes / The Marathon of Desires (Марафон желаний) from Darya CHARUSHA [fiction, 95 mn]
2017 - Blockbuster (Блокбастер) from Roman VOLOBUYEV [fiction, 100 mn]
2015 - The cold front (Холодный фронт) from Roman VOLOBUYEV [93 mn]
 
Producer
2020 - 7 Wishes / The Marathon of Desires (Марафон желаний) from Darya CHARUSHA [fiction, 95 mn]
 
Sites : Kinopoisk, IMDb

Awards :
A good Day :
Best Short Film, International Human Rights Film Festival, Moscow (Russia), 2018

Biography
No English biography available !
 
Née le 25 août 1980 à Norilsk. Son nom d'un premier mariage était "Simonenko". En 2010 a épousé le chanteur du groupe Biting Elbows Ilya Naïshuller.
A terminé l'école de musique de Novorossiisk en classe de piano. En 2003 a terminé la faculté d'acteur de l'Institut de théâtre de Moscou, classe de S. Prokhanov.

Родилась 25 августа 1980г в Норильске. Фамилия при первом замужестве — Симоненко. Летом 2010 года вышла замуж за вокалиста группы Biting Elbows Илью Найшуллера.
Окончила музыкальное училище по классу фортепиано (г. Новороссийск). В 2003г. окончила актерский факультет РАТИ (ГИТИС, мастерская С. Проханова).