Actor
Born 1919, Russia
 
Died 1982
Panteleimon KRYMOV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Пантелеймон Александрович КРЫМОВ
Panteleïmon KRYMOV
Filmography (extracts)
 
Actor
1980 - My Father Is an Idealist (Мой папа идеалист) by Vladimir BORTKO [fiction, 88 mn]
1971 - An Old Life Drama (Драма из старинной жизни) by Ilya AVERBAKH [fiction, 86 mn]
1968 - The Living Corpse (Живой труп) by Vladimir VENGEROV [fiction, 142 mn]
1966 - The Wings (Крылья) by Larisa SHEPITKO [fiction, 103 mn]
1965 - Adventure of a Dentist (Похождения зубного врача) by Elem KLIMOV [fiction, 82 mn]
1960 - The Lady With A Dog (Дама с собачкой) by Iosif KHEIFITS [fiction, 83 mn]
1960 - Krotkaya (Кроткая) by Aleksandr BORISOV [fiction, 71 mn]