Director,
Writer,
Cinematographer,
Producer
 
 
 
Veronika SOLOVYEVA
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Вероника СОЛОВЬЕВА
Veronika SOLOVIEVA
Filmography (extracts)
 
Director
2015 - From other life (Из другой жизни) [documentary, 40 mn]
2014 - Arctic wind (Арктический ветер) [documentary, 39 mn]
2013 - After the war (После войны) [documentary, 39 mn]
2011 - In front of the mirror (Перед зеркалом) [documentary, 14 mn]
 
Writer
2015 - From other life (Из другой жизни) by Veronika SOLOVYEVA [documentary, 40 mn]
 
Cinematographer
2019 - In deep sleep (Город уснул) by Mariya IGNATENKO [fiction, 67 mn]
2019 - Ushol iz doma v storonu lesa (Ушёл из дома в сторону леса…) by Natalya YEGOROVA [documentary, 9 mn]
2016 - "Serdtse" 40 let spuctia ("Сердце" 40 лет спустя) by Yevgeni GOLYNKIN [documentary, 70 mn]
2015 - Watchmen (Хранители) by Yevgeni GOLYNKIN [documentary, 31 mn]
2015 - From other life (Из другой жизни) by Veronika SOLOVYEVA [documentary, 40 mn]
 
Producer
2013 - After the war (После войны) by Yevgeni GOLYNKIN , Veronika SOLOVYEVA [documentary, 39 mn]