Cinematographer
 
 
 
Vsevolod KAPTUR
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Всеволод КАПТУР
Vsevolod KAPTOUR
Filmography (extracts)
 
Cinematographer
2021 - Portrait of a stranger (Портрет незнакомца) by Sergey OSIPYAN [fiction, 107 mn]
2017 - Novenkiy (Новенький) by Mariya SOPOVA [fiction, 30 mn]
2016 - Hardcore (Хардкор) by Ilya NAISHULLER [fiction, 90 mn]
2014 - Yes and Yes (Да и Да) by Valeria GAI GERMANIKA [fiction, 115 mn]
2014 - Dubrovsky (Дубровский) by Kirill MIKHANOVSKY , Aleksandr VARTANOV [fiction, 123 mn]
2014 - Lift (Подъемная сила) by Olga KAPTUR / TOMENKO [11 mn]
2010 - Reaching Out To Mama (Дотянуться до мамы) by Olga KAPTUR / TOMENKO [fiction, 33 mn]