Director,
Writer
Born 1924 
 
Died 1978
Villen AZAROV
▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪
Виллен Абрамович АЗАРОВ
Villen AZAROV
Filmography (extracts)
 
Director
1973 - Incorrigible Liar (Неисправимый лгун) [fiction, 76 mn]
1972 - Fight After the Victory (Бой после победы) [fiction, 166 mn]
1970 - The Train to Tomorrow (Поезд в завтрашний день) [fiction, 89 mn]
1967 - The Road to 'Saturn' (Путь в «Сатурн») [fiction, 79 mn]
1967 - The End of "Saturn" (Конец «Сатурна») [fiction, 97 mn]
1964 - Green Light (Зелёный огонёк) [fiction, 74 mn]
1961 - Adult Children (Взрослые дети) [fiction, 76 mn]
 
Writer
1972 - Fight After the Victory (Бой после победы) by Villen AZAROV [fiction, 166 mn]
 
Site : IMDb