Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Actor,
Compositor
 
Born 1985 
 
 

Andrei BOGATYREV

Андрей Андреевич БОГАТЫРЕВ
Andreï BOGATYREV

Filmography (extracts)
 
Director
2012 - Judas (Иуда) [fiction]
2011 - BUgY (БАгИ) [fiction, 112 mn]
 
Writer
2015 - Arkhipelag (Архипелаг) by Tatyana VORONETSKAIA [fiction, 120 mn]
 
Actor
2015 - Arkhipelag (Архипелаг) by Tatyana VORONETSKAIA [fiction, 120 mn]
 
Compositor
2012 - Lost Boys (Lost Boys) by Varvara OBROSOVA [documentary, 51 mn]
2011 - BUgY (БАгИ) by Andrei BOGATYREV [fiction, 112 mn]
2009 - Pyatnitsa. 12 (Пятница. 12) by Vladimir ZAJKIN [fiction, 87 mn]

Awards :
BUgY :
Jury Special Mention, Perspectives, Moscow International Film Festival (MIFF), Moscow (Russia), 2011

Biography
No English biography available !
 
Né le 15 janvier 1985.
A terminé la faculté de mise en scène du VGIK (Institut du Cinéma de Moscou) en 2007.
Auteur de plus de 10 documentaires. Ecrit de la musique de films. Leader et chanteur du groupe de rock moscovite "ToT".

Родился 15 января 1985 года.
В 2007 году окончил режиссерский факультет ВГИКа.
Автор более 10 документальных картин. Пишет музыку для фильмов. Лидер и вокалист московской рок-группы «ТоТ» Дебютный полнометражный фильм "БаГИ" привлек внимания прессы и принес несколько наград на фестивалях (включая специальное упоминания жюри ММКФ).

Your remarks