Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actress
 
Born 1969, USSR (Ukraine)
 
 

Natalia VDOVINA

Наталья Геннадьевна ВДОВИНА
Natalia VDOVINA

Filmography (extracts)
 
Actress
2018 - Tutor (Ваш репетитор) by Anton KOLOMEYETS [fiction, full length film]
2017 - NO-ONE (NO-ONE) by Lev PRUDKIN [fiction, 117 mn]
2015 - Posledniaia noch (Последняя ночь) by Arseni GONCHUKOV [fiction, 90 mn]
2010 - Moscow, I love you (Москва, я люблю тебя!) by Different Directors [fiction, 110 mn]
2009 - Crowfishlike (Какраки) by Ilya DEMICHEV [fiction, 125 mn]
2009 - Dvoynaya propazha (Двойная пропажа) by Valery LONSKOY [fiction, 113 mn]
2005 - Zakaz (Заказ) by Vera GLAGOLEVA [fiction, 82 mn]
2003 - The Return (Возвращение) by Andrei ZVIAGINTSEV [fiction, 106 mn]
1995 - Summer People (Летние люди) by Sergey URSULIAK [fiction, 89 mn]

Biography
No English biography available !
 
Née le 12 janvier 1969 à Belogorsk, Crimée.
A terminé l'Ecole de théâtre Chtchepkine en 1990.
Depuis 1990 actrice du théâtre "Satyricon".
Artiste émérite de Russie.

Родилась 12 января 1969 года в городе Белогорске Крымской области.
Окончила театральное училище им. Щепкина в 1990 году.
С 1990 года - актриса театра "Сатирикон".
Заслуженная артистка РФ.
www.kino-teatr.ru

Your remarks