Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actress
 
Born 1945, USSR (Russia)
 
 

Yekaterina VASILEVA

Екатерина Сергеевна ВАСИЛЬЕВА
Ekaterina VASSILEVA

Filmography (extracts)
 
Actress
2018 - Core of the world (Сердце мира) by Natalya MESHCHANINOVA [fiction, 124 mn]
2014 - Liogok na pomine (Легок на помине) by Yevgeni ABYZOV [fiction, 82 mn]
2014 - Liubit ne liubit (Любит не любит) by Klim SHIPENKO [fiction, 83 mn]
2012 - Atomnyy Ivan (Атомный Иван) by Vasili BARKHATOV [fiction, 91 mn]
2011 - Mums (Мамы) by Different Directors [fiction, 103 mn]
2010 - A (Wo)Man from the Boulevard des Capucin-oks (Человек с бульвара Капуцинок) by Alla SURIKOVA [fiction, 106 mn]
2010 - Ivanov (Иванов) by Vadim DUBROVITSKY [fiction, 170 mn]
2010 - Last Dolls' Game (Последняя игра в куклы) by Georgi NEGASHEV [fiction, 90 mn]
2009 - Black-Lightning (Черная молния) by Dmitry KISELEV , Aleksandr VOYTINSKY [fiction, 107 mn]
2008 - Kromov (Кромовъ) by Andrei RAZENKOV [fiction, 105 mn]
2007 - Father (Отец) by Ivan SOLOVOV [fiction, 82 mn]
2006 - Schastye po retseptu (Счастье по рецепту) by Dmitry BRUSNIKIN [fiction, TV serial, 211 mn]
2002 - Radosti i pechali Malenkovo Lorda (Радости и печали маленького лорда) by Ivan POPOV [fiction, 90 mn]
2000 - Come Look at Me (Приходи на меня посмотреть) by Mikhail AGRANOVICH , Oleg YANKOVSKY [fiction, 102 mn]
1998 - Who If Not Us (Кто, если не мы) by Valery PRIYOMYKHOV [fiction, 92 mn]
1984 - Preference on Fridays (Преферанс по пятницам) by Igor SHESHUKOV [fiction, 93 mn]
1983 - Teenagers (Пацаны) by Dinara ASANOVA [fiction, 93 mn]
1980 - The Lifeguard (Спасатель) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 101 mn]
1979 - The Crew (Экипаж) by Aleksandr MITTA [fiction, 143 mn]
1979 - The Wife Has Left (Жена ушла) by Dinara ASANOVA [fiction, 91 mn]
1976 - Twenty Warless Days (Двадцать дней без войны) by Aleksey GERMAN [fiction, 101 mn]
1976 - Klyuch bez prava peredachi (Ключ без права передачи) by Dinara ASANOVA [fiction, 99 mn]
1974 - Woodpeckers don't get headaches (Не болит голова у дятла) by Dinara ASANOVA [fiction, 72 mn]
1971 - Egor Bulychev i drugie (Егор Булычев и другие) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 90 mn]
1971 - Bumbarash (Бумбараш) by Abram NARODITSKY , Nikolay RASHEYEV [TV film, 135 mn]
1970 - Petrukhina familiya (Петрухина фамилия) by Sergey NIKONENKO [fiction, 19 mn]
1969 - Subject for a Little Story (Сюжет для небольшого рассказа) by Sergey YUTKEVICH [fiction, 86 mn]
1969 - Family Bliss / Family Happiness (Семейное счастье) by Different Directors [fiction, 89 mn]
1967 - The War under the Roofs (Война под крышами) by Viktor TUROV [fiction, 100 mn]
1967 - The Journalist (Журналист) by Sergey GERASIMOV [fiction, 226 mn]
1967 - Save the Drowning Man (Спасите утопающего) by Pavel ARSENOV [fiction, 70 mn]
Your remarks