Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Producer
 
Born 1984, USSR (Armenia)
 
 

Sarik ANDREASIAN

Сарик АНДРЕАСЯН
Sarik ANDREASSIAN

Filmography (extracts)
 
Director
2016 - Guardians (Защитники) [fiction, full length film]
2013 - Chto tvoryat muzhchiny! (Что творят мужчины!) [fiction, 83 mn]
2012 - Tot eshcho Karloson (Тот еще Карлосон) [fiction, 80 mn]
2011 - Sluzhebnyy roman. Nashe vremya (Служебный роман. Наше время) [fiction, 90 mn]
2011 - A Pregnant Man (Беременный) [fiction, 71 mn]
2008 - Lopukhi. Epizod pervyy (Лопухи. Эпизод первый) [TV fiction, 85 mn]
 
Writer
2013 - Chto tvoryat muzhchiny! (Что творят мужчины!) by Sarik ANDREASIAN [fiction, 83 mn]
2012 - Tot eshcho Karloson (Тот еще Карлосон) by Sarik ANDREASIAN [fiction, 80 mn]
2011 - A Pregnant Man (Беременный) by Sarik ANDREASIAN [fiction, 71 mn]
2011 - Mums (Мамы) by Different Directors [fiction, 103 mn]
2008 - Lopukhi. Epizod pervyy (Лопухи. Эпизод первый) by Sarik ANDREASIAN [TV fiction, 85 mn]
 
Producer
2016 - Guardians (Защитники) by Sarik ANDREASIAN [fiction, full length film]
2014 - Liogok na pomine (Легок на помине) by Yevgeni ABYZOV [fiction, 82 mn]
2014 - Chempiony (Чемпионы) by Dmitriy DYUZHEV , Sergey POSOKHIN , Aleksey VAKULOV [fiction, 100 mn]
2014 - Corporate (Корпоратив) by Oleg ASSADULIN [fiction, 89 mn]
2013 - Chto tvoryat muzhchiny! (Что творят мужчины!) by Sarik ANDREASIAN [fiction, 83 mn]
2012 - Tot eshcho Karloson (Тот еще Карлосон) by Sarik ANDREASIAN [fiction, 80 mn]
2012 - The Babbysitters (Няньки) by Ashot KESHCHIAN [fiction, 90 mn]
2012 - Happy New Year, mams (С новым годом, мамы!) by Different Directors [fiction, 90 mn]
2011 - A Pregnant Man (Беременный) by Sarik ANDREASIAN [fiction, 71 mn]
2011 - Mums (Мамы) by Different Directors [fiction, 103 mn]
 
Co-Director
2012 - Happy New Year, mams (С новым годом, мамы!) by Different Directors [fiction, 90 mn]
2011 - Mums (Мамы) by Different Directors [fiction, 103 mn]

Biography
No English biography available !
 
Sarik Andreassian est né en 1984 à Erevan. EN 1988 sa famille s'installe au Kazakhstan.
En 2003, il entre aux Cours Youri Grymov à Moscou dans la spécialité réalisation.

Сарик Андреасян родился в Ереване в 1984 году. В возрасте четырех лет вместе с семьей переехал в Казахстан. В 2003 году в Москве Сарик поступает в «Мастерскую Юрия Грымова» на специальность «режиссер кино». Свою первую работу 45 сантиметров, которая так и осталась незавершенной, Андреасян написал и поставил в 2007 году. Спустя два года на российские экраны выходит фильм «ЛОпуХИ: Эпизод первый, собравший в прокате более 4 млн. долларов. Сарик также является режиссером и сценаристом нашумевшого римейка Служебный роман. Наше время (2011), а также фильма Беременный, который выйдет в широкий прокат 8 сентября 2011 года.
Source : starbase.oiff.com.ua


Commentaries and bibliography
- Sarik Andreasian: Office Romance. Our Time (Sluzhebnyi roman. Nashe vremia, 2011) , Otto BOELE, 2011, kinokultura.com
 
 
Your remarks