Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1954, USSR (Russia)
 
 

Viktor BYCHKOV

Виктор Николаевич БЫЧКОВ
Viktor BYTCHKOV

Filmography (extracts)
 
Actor
2010 - Olimpiyskaya derevnya (Олимпийская деревня) by Aleksandr SUKHAREV [fiction, 90 mn]
2008 - Strangers (Чужие) by Yuri GRYMOV [fiction, full length film]
2005 - Turkish Gambit (Турецкий гамбит) by Djanik FAIZIEV [fiction, 132 mn]
2004 - O liubvi v liubuiu pogody (О любви в любую погоду) by Alla SURIKOVA [fiction, 97 mn]
2004 - Chertye taksista i sobaka (Четыре таксиста и собака) by Fyodor POPOV [fiction, 99 mn]
2003 - Osobennosti natsionalnoy politiki (Особенности национальной политики) by Yuri KONOPKIN , Dmitriy MESKHIEV [fiction, 83 mn]
2002 - The Cuckoo (Кукушка) by Aleksandr ROGOZHKIN [fiction, 99 mn]
2000 - Lunoy byl polon sad (Луной был полон сад) by Vitali MELNIKOV [fiction, 105 mn]
2000 - Sirenyebye sumerki (Сиреневые сумерки) by Yuri KONOPKIN [fiction, 98 mn]
2000 - Osobennosti natsionalnoy okhoty v zimniy period (Особенности национальной охоты в зимний период) by Aleksandr ROGOZHKIN [fiction, 72 mn]
1998 - Peculiarities of National Fishing (Особенности национальной рыбалки) by Aleksandr ROGOZHKIN [fiction, 98 mn]
1997 - The American Lady (Американка) by Dmitriy MESKHIEV [fiction, 90 mn]
1997 - The Bomb (Бомба) by Dmitriy MESKHIEV [fiction, 73 mn]
1995 - Peculiarities of National Hunting (Особенности национальной охоты) by Aleksandr ROGOZHKIN [fiction, 90 mn]
1994 - Batman (Батман) by Marina DROZDOVA , Aleksandr KISELEV [fiction, 12 mn]
1990 - The Dog's Feast (Собачий пир) by Leonid MENAKER [fiction, 100 mn]
1989 - It (Оно) by Sergey OVCHAROV [fiction, 124 mn]
1987 - The Gardener (Садовник) by Viktor Viktor BUTURLIN [fiction, 100 mn]
1985 - For a Few Lines (Ради нескольких строчек) by Aleksandr ROGOZHKIN [fiction, 77 mn]

Awards :
The Cuckoo :
Best actor, Honfleur Russian Film Festival, Honfleur (France), 2003
Best actor, Golden Eagle awards, Moscow (Russia), 2003

Biography
No English biography available !
 
Né le 4 septembre 1954 à Leningrad.
En 1982, termine la faculté d'Art dramatique LGITMK (classe d'I. Vladimirov).
A travaillé au théâtre de comédie Akimov, au théâtre Lensoviet et au théâtre «Maison des Comédiens».

Родился 4 сентября 1954 г. в Ленинграде.
В 1982 г. окончил актерское отделение факультета драматического искусства ЛГИТМиКа (мастерская И. Владимирова).
Работал в Театре комедии им. Акимова, Театре им. Ленсовета, театре "Приют комедианта".
Среди театральных работ:
"Требуется старый клоун" (1997), "Каждому свое" (1998) — "Приют комедианта".
Source :www.russiancinema.ru

Your remarks