Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Production designer
 
 
 
 

Andrei ZHELUDKOV

Андрей ЖЕЛУДКОВ
Andreï JELOUDKOV

Filmography (extracts)
 
Production designer
2017 - The Remarkable Blot (Замечательная клякса) by Oleg RYABOKHLYST [animation, 3 mn]
2009 - From top to tail (До кончика хвоста) by Yekaterina SHABANOVA [animation, 10 mn]
2009 - Bibleyskie pritchi (Библейские притчи) by Sergey ANTONOV [animation, 26 mn]
2008 - Pestinya i Yakov (Пестинья и Яков) by Anna ARTAMONOVA [fiction, 13 mn]
2008 - Zoo 2. Vampire (Зоопарк 2. Вампир) by Mariya STEPANOVA [animation, 8 mn]
2007 - The Green Cab (Зеленая карета) by O. SVYATKOVA [animation, 4 mn]
Your remarks