Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer
 
Born 1958, USSR
 
 

Dato DZHANELIDZE

Дато ДЖАНЕЛИДЗЕ
Dato DJANELIDZE

Filmography (extracts)
 
Director
1990 - Castle (Замок) [fiction, 108 mn]
1989 - Zhiltsy (Жильцы) [fiction, 83 mn]
1985 - Svetlachki (Светлячки) [fiction, 66 mn]
 
Writer
1990 - Castle (Замок) by Dato DZHANELIDZE [fiction, 108 mn]
1989 - Zhiltsy (Жильцы) by Dato DZHANELIDZE [fiction, 83 mn]

Awards :
Zhiltsy :
Grand prix au festival de Montpellier, 1989
Svetlachki :
Prix du meilleur film pour enfants au Festival national de l'URSS, 1986

Biography
No English biography available !
 
Dato Djanelidze, dont le véritable prénom est David, est né en 1958. En 1981, il est diplômé de la faculté de cinéma de l'Institut du théâtre C. Roustaveli de Géorgie.

Your remarks