Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Actor,
Production designer,
Compositor,
Artistic director
 
Born 1958 
 
 

Valentin TELEGIN

Валентин Юрьевич ТЕЛЕГИН
Valentin TELEGUINE

Filmography (extracts)
 
Director
2018 - Kuindzhi (Куинджи) [animation, 4 mn]
2017 - Sailor Piotr Koshka (Матрос Петр Кошка) [animation, 13 mn]
2013 - Soldat i ptitsa (Солдат и Птица) [animation, 13 mn]
2010 - Sobachiy barin (Собачий барин) [animation, 13 mn]
2004 - How The Pan Had to Be a Horse (Как Пан конем был) [animation, 13.19 mn]
 
Writer
2017 - Sailor Piotr Koshka (Матрос Петр Кошка) by Valentin TELEGIN [animation, 13 mn]
2013 - Soldat i ptitsa (Солдат и Птица) by Valentin TELEGIN [animation, 13 mn]
2012 - A Bun and a Bird (Булочка и птичка) by Inga KORZHNEVA [animation, 16 mn]
2010 - Detective Agency "Bulldog And Shorty" (Детективное агентство "Бульдог и Шорти") by Sergey MERINOV [animation, 7 mn]
2010 - Pumasipa (Пумасипа) by Andrei KUZNETSOV [animation, 13 mn]
2010 - Sobachiy barin (Собачий барин) by Valentin TELEGIN [animation, 13 mn]
2009 - Frog and ants (Лягушка и муравьи) by Sergey AYNUTDINOV [animation, 13 mn]
2009 - Goat's House (Козья хатка) by Marina KARPOVA [animation, 13 mn]
2008 - How the Sun and the Moon Made Peace (Как помирились Солнце и Луна) by Sergey OLIFIRENKO [animation, 13 mn]
2008 - Maima Long-awaited (Майма-Долгожданный) by Inga KORZHNEVA [animation, 13 mn]
2008 - About Stephan the Blacksmith (Про Степана-Кузнеца) by Natalya CHERNYSHEVA [animation, 13 mn]
2008 - Multi-Rossiya - Moskva (Мульти-Россия - Москва) by Stepan BIRUKOV , Aleksey POCHIVALOV [animation, 1 mn]
2008 - Multi-Rossiya. Krasnoyarskaya oblast (Мульти-Россия. Красноярский край) by Sergey MERINOV [animation, 1 mn]
2007 - Multi-Rossiya. Murmanskaya oblast (Мульти-Россия. Мурманская область) by Stepan BIRUKOV , Aleksey POCHIVALOV [animation, 1 mn]
1996 - In a Bad Mood (Не в духе) by Dmitry NAUMOV [animation, 6 mn]
 
Actor
2018 - Kuindzhi (Куинджи) by Valentin TELEGIN [animation, 4 mn]
 
Production designer
2018 - Kuindzhi (Куинджи) by Valentin TELEGIN [animation, 4 mn]
2013 - Soldat i ptitsa (Солдат и Птица) by Valentin TELEGIN [animation, 13 mn]
2010 - Detective Agency "Bulldog And Shorty" (Детективное агентство "Бульдог и Шорти") by Sergey MERINOV [animation, 7 mn]
2010 - Multi-Rossiya -Orenburgskaya oblast (Мульти-россия. Оренбургская область) by Sergey MERINOV [animation, 1 mn]
2010 - Sobachiy barin (Собачий барин) by Valentin TELEGIN [animation, 13 mn]
2009 - The Soldier’s Song (Солдатская песня) by Yelena CHERNOVA [animation, 14 mn]
2009 - Ani-Russia. Ivanovo Region (Мульти-Россия - Ивановская обл) by Sergey MERINOV [animation, 1 mn]
2008 - Multi-Rossiya - Moskva (Мульти-Россия - Москва) by Stepan BIRUKOV , Aleksey POCHIVALOV [animation, 1 mn]
2008 - Multi-Rossiya. Krasnoyarskaya oblast (Мульти-Россия. Красноярский край) by Sergey MERINOV [animation, 1 mn]
2007 - Hare the Servant (Заяц-слуга) by Yelena CHERNOVA [animation, 13 mn]
2007 - Multi-Rossiya. Murmanskaya oblast (Мульти-Россия. Мурманская область) by Stepan BIRUKOV , Aleksey POCHIVALOV [animation, 1 mn]
2006 - Disobedient Bear Cub (Непослушный медвежонок) by Natalia BEREZOVAYA [animation, 13 mn]
2004 - Soyuzmultfilm. Fairy Tales and legends (Союзмультфильм. Сказки и были) by Natalia LUKINYKH [documentary, TV serial, 182 mn]
2004 - How The Pan Had to Be a Horse (Как Пан конем был) by Aleksandr TATARSKY , Valentin TELEGIN [animation, 13.19 mn]
2004 - Lazy Sheydulla (Шейдулла-лентяй) by Sergey GORDEYEV , Rim SHARAFUTDINOV [animation, 13.32 mn]
2002 - Bukashki (Букашки) by Mikhail ALDACHIN [animation, 9 mn]
1996 - In a Bad Mood (Не в духе) by Dmitry NAUMOV [animation, 6 mn]
 
Compositor
2009 - Ani-Russia. Ivanovo Region (Мульти-Россия - Ивановская обл) by Sergey MERINOV [animation, 1 mn]
 
Artistic director
2017 - Sailor Piotr Koshka (Матрос Петр Кошка) by Valentin TELEGIN [animation, 13 mn]
2005 - The Mountain of Gems (Гора самоцветов) by Different Directors [animation, TV serial, full length film]
Your remarks