Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer
 
 
 
 

Nuraliya ZAMALEEVA

Нуралия ЗАМАЛЕЕВА
Nouralia ZAMALEEVA

Filmography (extracts)
 
Director
2007 - Three legged horse (Трехногая кобыла) [fiction, 70 mn]
 
Writer
2007 - Three legged horse (Трехногая кобыла) by Nuraliya ZAMALEEVA [fiction, 70 mn]

Other films
2003 «Не уходи» 2003 “Don't go away”
2004 «Жить по человечески» “Living as a mankind”
2005 «В Новом году будем вместе» “We'll be together in new year”
2006 «От судьбы не уйдешь» “One won't escape from fate”
2007 «Босоногая девушка» “Barefooted girl”

Biography
No English biography available !
 
Окончила театральное училище. Работала на телевидении редактором, ведущим телевизионных программ. С 1996 года снимает игровые фильмы для телеканала «Татарстан - Новый Век» .

Your remarks