Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Producer
 
 
 
 

Aleksey TELNOV (NIKOLAYEV)

Алексей Николаевич ТЕЛЬНОВ (НИКОЛАЕВ)
Alekseï TELNOV (NIKOLAEV)

Filmography (extracts)
 
Director
2017 - Life is eternal (Жизнь вечная) [documentary, 58 mn]
2014 - Tsurtsula (Цурцула) [documentary, 52 mn]
 
Writer
2017 - Life is eternal (Жизнь вечная) by Aleksey TELNOV (NIKOLAYEV) [documentary, 58 mn]
 
Producer
2017 - A hellish chaos. (Раскаленный хаос) by Sergey DEBIZHEV [documentary, 110 mn]
2017 - Life is eternal (Жизнь вечная) by Aleksey TELNOV (NIKOLAYEV) [documentary, 58 mn]
2017 - Successul territory (Территория успеха) by Dmitriy VOLOGDIN , Ilya ZVEREV [documentary, 51 mn]
2016 - Zavtra utrom (Завтра утром) by Daria KRYLOVA , Andrei MAYOVER [fiction]
2016 - Hymn to the great city (Гимн великому городу) by Andrei EFIMOV [documentary, 50 mn]
2014 - Passenger Stream (Пассажиропоток) by Anna DRANITSYNA [documentary, 30 mn]
2014 - Poslednij rytsar imperii (Последний рыцарь империи) by Sergey DEBIZHEV [documentary, 80 mn]
2014 - Tsurtsula (Цурцула) by Aleksey TELNOV (NIKOLAYEV) [documentary, 52 mn]
2013 - Russian dream (Русский сон) by Sergey DEBIZHEV [documentary, 52 mn]
2012 - Hair (Волосы) by Anna DRANITSYNA [documentary, 32 mn]
2012 - Lotsman vo vremeni (Лоцман во времени) by Aleksandr KISELYOV (2) [documentary, 26 mn]
2012 - The Lemon Seller (Продавец лимонов) by Maksim YAKUBSON [documentary, 26 mn]
2012 - Mattiola pakhnet dukhami (Маттиола пахнет духами) by Mikhail ZHELEZNIKOV [documentary, 20 mn]
2011 - Uncle Tolya’s Cabin / Hut For Uncle Tolya (Хижина дяди Толи) by Svetlana NASENKOVA [documentary, 26 mn]
2011 - To Accompaniment Of The White Sea (Под шум Белого моря) by Iosif TRAKHTENGERTS [documentary, 26 mn]
2011 - Turnip (Репка) by Viola VOROBYEVA [documentary, 26 mn]
2011 - Petersburg Dolls (Петербургские куклы) by Sergey LANDO [documentary, 26 mn]
2011 - A Captain is always a captain (Капитан - всегда капитан) by Vasili KOVALEVSKY [documentary, 26 mn]
2010 - On Volga-River (На Волге широкой) by Zhanna ROMANOVA [documentary, 30 mn]
2010 - Bread for Bird (Хлеб для птицы) by Aleksandra STRELYANAYA [documentary, 35 mn]
2010 - Violets blossom on Caucasus (На Кавказе цветут фиалки) by Aleksandr AVILOV [documentary, 27 mn]
2010 - Circus (Цирк) by Irma KOMLADZE [documentary, 26 mn]
2010 - A Long Way Home (Долгая дорога к дому) by Aleksandr KISELYOV (2) [documentary, 26 mn]
2010 - Khalmer-Yu – Life’s Valley (Хальмер-Ю – Долина жизни) by Yulia MIRONOVA [documentary, 26 mn]
2009 - Vidrimasgor Or The History Of My Cosmos (Видримасгор, или история моего космоса) by Yana POLYARUSH [fiction, 78 mn]
2009 - ECCE HOMO (ECCE HOMO (Се человек)) by Anton ALEKSEYEV [documentary, 52 mn]
2009 - Imperator, kotoryy znal svoyu sudbu (Император, который знал свою судьбу) by Roman ERSHOV [documentary, 52 mn]
2009 - Opera "Rusalka" (The Little Mirmaid). Antonin Dvorjak (Опера «Русалка». Антонин Дворжак) by Sergey DEBIZHEV [documentary, 26 mn]
2008 - When I win a million… (Когда я выиграю миллион) by Anna DRANITSYNA [documentary, 24 mn]
2008 - Right of Correspondence (Право переписки) by Maksim YAKUBSON [documentary, 26 mn]
2008 - Niarma (Нярма) by Edgar BARTENEV [documentary, 42 mn]
2008 - Ascention (Восхождение) by Pavel MEDVEDEV [documentary, 49 mn]
2006 - Detskiy Jaz (Детский джаз) by Viola VOROBYEVA [documentary, 26 mn]

Biography
No English biography available !
 
Producteur, réalisateur. Diplômé de l'Université de la Culture et des Arts de Saint Pétersbourg en 1996 (faculté de l'information par les bibliothèques). La même année a commencé à travailler au studio "Lenfilm" comme directeur de production et administrateur. A partir de 2004 a dirigé le studio de production "Kinofabrika" du Studio de films documentaires. En 2007 directeur technique de SDF. Depuis 2008 directeur général du Studio de films documentaires de Saint Pétersbourg. Les films produits par ce studio ont été primés et sélectionnés dans des festivals russes et internationaux.

Продюсер, режиссёр. В 1996 г. окончил СПбГУКИ (библиотечно-информационный факультет). В этом же году начал работать на студии «Ленфильм» как директор картин и администратор. С 2004 г. возглавлял продакшен-студию «КиноФабрика» при Студии документальных фильмов. В 2007-м был техническим директором СДФ. В сентябре того же года стал исполняющим обязанности директора. В настоящее время - генеральный директор ОАО «ТПО «Санкт-Петербургская студия документальных фильмов». Фильмы производства студии становятся призерами и лауреатами российских и международных кинофестивалей и кинопремий.
Генеральный директор ОАО «ТПО «Санкт-Петербургская студия документальных фильмов» с 2008 года.
http://oknofest.com

Your remarks