Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Writer
 
Born 1939 
 
 

Vladimir GOLOVANOV

Владимир ГОЛОВАНОВ
Vladimir GOLOVANOV

Filmography (extracts)
 
Writer
2011 - Skazka pro yolochka (Сказка про елочку) by Mariya MUAT [animation, 13 mn]
2010 - Snowstorm (Метель) by Mariya MUAT [animation, 13 mn]
2009 - A not sad Story (Непечальная история) by Mariya MUAT [animation, 13 mn]
2008 - He and she / Man and Woman (Он и она) by Mariya MUAT [animation, 13 mn]
2004 - Kashtanka (Каштанка) by Natalia ORLOVA [animation, 21 mn]
2004 - About Myshonka (Про Мышонка) by Mariya MUAT [animation, 13 mn]
2002 - Zheltukhin (Желтухин) by Mariya MUAT [animation, 13 mn]
2001 - Evstifeyka-Volk (Евстифейка-Волк) by Oleg UZHINOV [animation, 6 mn]
2000 - Souvenirs in a garden (Воспоминания в саду) by Vera TOKAREVA [documentary, TV serial, 104 mn]
1997 - The Night Before Christmas (Ночь перед рождеством) by Yekaterina MIKHAILOVA [animation, 26 mn]
1986 - Just a Boy (Мальчик как мальчик) by Natalya GOLOVANOVA [animation, 10 mn]
1983 - Rodamus Qwerck's Delusion (Наваждение Родамуса Кверка) by Valery UGAROV [animation, 10.24 mn]
1968 - Film, film, film (Фильм, фильм, фильм) by Fyodor KHITRUK [animation, 20 mn]
Your remarks