Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Cinematographer,
Producer
 
 
 
 

Olga DARFI

Ольга ДАРФИ
Olga DARFI

Filmography (extracts)
 
Director
2009 - Waiting for Vano (В ожидании Вано) [documentary, 59 mn]
2008 - Kaleydoscope (Калейдоскоп) [fiction, 90 mn]
 
Writer
2009 - Waiting for Vano (В ожидании Вано) by Olga DARFI [documentary, 59 mn]
 
Cinematographer
2009 - Waiting for Vano (В ожидании Вано) by Olga DARFI [documentary, 59 mn]
 
Producer
2009 - Waiting for Vano (В ожидании Вано) by Olga DARFI [documentary, 59 mn]

Biography
No English biography available !
 
В 1991-1994 училась в РГГУ (Российский гуманитарный университет), факультет менеджмент и госуправление. В 2000 году окончила ВГИК, факультет режиссуры художественного фильма, мастерская Хотиненко В. И. Автор ряда пьес и киносценариев. «Калейдоскоп» - ее дебют в полнометражном игровом кино.
Source : okno-filmfest.ru

Your remarks