Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1975, USSR (Russia)
 
 

Egor BARINOV

Егор Валерьевич БАРИНОВ
Egor BARINOV

Filmography (extracts)
 
Actor
2019 - Once in Trubchevsk (Однажды в Трубчевске) by Larisa SADILOVA [fiction, 90 mn]
2016 - Vera (Вера) by Andrei GRACHEV [fiction, 116 mn]
2012 - Men's Women's Game (Мужская женская игра) by Mariya MAKHANKO [fiction, 94 mn]
2010 - Guy from Mars (Парень с Марса) by Sergey OSIPYAN [fiction, 94 mn]
2009 - The Man in My Head (Мужчина в моей голове) by Aleksey PIMANOV [fiction, 116 mn]
2005 - Nankin Landscape (Нанкинский пейзаж) by Valery RUBINCHIK [fiction, 101 mn]
2001 - 101-ij kilometr (101-й километр) by Leonid MARIAGIN [fiction, 103 mn]

Biography
No English biography available !
 
Né le 9 septembre 1975 à Moscou.
En 1996 a terminé l'Ecole Supérieure de Théâtre Chtchepkine dans la classe de V. Korchounov.
A travaillé au théâtre Maly et au théâtre Pouchkine.
Il est le fils de l'acteur Valéry Barinov.

Родился 9 сентября 1975 года в Москве.
В 1996 году окончил ВТУ им. Щепкина (курс В.И.Коршунова).
Работал в Малом театре, Театре им. А.С.Пушкина.
Сын актёра Валерия Баринова.
https://www.kino-teatr.ru/

Your remarks