Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Writer,
Producer
 
Born 1977, USSR (Belarus)
 
 

Valery FEDOROVICH

Валерий Валерьевич ФЕДОРОВИЧ
Valeri FEDOROVITCH

Filmography (extracts)
 
Writer
2010 - Everything's ok, mama (Все в порядке, мама) by Fyodor POPOV [fiction, full length film]
2008 - Stone Head / Rock Head (Каменная башка) by Philip YANKOVSKY [fiction, 95 mn]
 
Producer
2020 - Masha (Маша) by Anastasia PALCHIKOVA [fiction, 84 mn]
2019 - The Outbreak (Эпидемия. Вонгозеро) by Pavel KOSTOMAROV [fiction, 90 mn]
2019 - Fidelity (Верность) by Nigina SAIFULLAEVA [fiction, 82 mn]
2019 - The Storm (Гроза) by Grigori KONSTANTINOPOLSKY [fiction, full length film]
2019 - The Blackout (Аванпост) by Egor BARANOV [fiction, 150 mn]
2019 - Police Officer from Rublevka: New Year’s Mayhem 2 (Полицейский с Рублевки. Новогодний беспредел 2) by Ilya KULIKOV [fiction, 85 mn]
2019 - Identification (season 1) (Идентификация (1 сезон)) by Vladena SANDU [fiction, TV serial, 52 mn]
2019 - Call center (Колл-центр) by Aleksey CHUPOV , Natalia MERKULOVA [fiction, TV serial, 96 mn]
2019 - Poliarny (Полярный) by Mikhail STARCHAK , Konstantin STATSKY [fiction, TV serial, 25 mn]
2018 - Police Officer from Rublevka: New Year’s Mayhem (Полицейский с Рублёвки. Новогодний беспредел) by Ilya KULIKOV [fiction, 90 mn]
2018 - Gogol. Viy (Гоголь. Вий) by Egor BARANOV [fiction, 99 mn]
2018 - Gogol. The Dreadful Revenge. (Гоголь. Страшная месть) by Egor BARANOV [fiction, 106 mn]
2017 - Gogol.The Beginning (Гоголь. Начало) by Egor BARANOV [fiction, 100 mn]

Biography
No English biography available !
 
Né le 21 novembre 1977 à Marina Gorka (Biélorussie).
A terminé la faculté de dramaturgie cinématographique du VGIK (Institut National de Cinéma de Moscou) dans la classe de A. Borodianski.
A travaillé comme rédacteur en chef et producteur dans la société de production STV.
De 2011 à 2016 directeur général adjoint de la chaîne TNT.
Depuis 2016 directeur général de la chaîne "TV-3"

Родился 21 ноября 1977 года в г. Марьина Горка.
Окончил ВГИК, факультет кинодраматургии (мастерская А.Бородянского).
Работал главным редактором и продюсером в кинокомпании СТВ.
С 2011 по 2016 гг. – заместитель генерального продюсера телеканала ТНТ.
С декабря 2016 года – генеральный директор телеканала «ТВ-3».
www.kino-teatr.ru

Your remarks