Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actress
 
Born 1972, USSR (Russia)
 
 

Alena BABENKO

Алена Олеговна БАБЕНКО
Alena BABENKO
Also : Elena BABENKO

Filmography (extracts)
 
Actress
2016 - After you're gone (После тебя) by Anna MATISON [fiction, 119 mn]
2016 - Jili byli my (Жили были мы) by Anna CHERNAKOVA [fiction, 98 mn]
2016 - The Crew (Экипаж) by Nikolay LEBEDEV [fiction, 138 mn]
2013 - Farewell (Прощание) by Dmitriy KONSTANTINOV [fiction, 100 mn]
2012 - Svidanie (Свидание) by Yusup BAKHSHIEV [fiction, full length film]
2012 - Second Lieutenant (Подпоручик Ромашов) by Igor CHERNITSKY [fiction, 140 mn]
2012 - Odnazhdi v Rostove (Однажды в Ростове) by Konstantin KHUDIAKOV [TV serial]
2010 - Death In Pince-Nez or Our Chekhov (Смерть в пенсне или Наш Чехов) by Anna CHERNAKOVA [fiction, 105 mn]
2009 - Hard Labor Vacation (Каникулы строгого режима) by Igor ZAYTSEV [fiction, 110 mn]
2008 - Illusion of Fear (Иллюзия страха) by Aleksandr KIRIENKO [fiction, 80 mn]
2008 - Na More! (На море!) by Yaroslav CHEVAZHEVSKY [fiction, 100 mn]
2007 - Ferris Wheel (Чертово колесо) by Vera GLAGOLEVA [fiction, 90 mn]
2007 - Yunkera (Юнкера) by Igor CHERNITSKY [fiction, TV serial, 400 mn]
2006 - Junk (Жесть) by Denis NEIMAND [fiction, 110 mn]
2006 - Carnival Night 2 (Карнавальная ночь-2, или 50 лет спустя) by Eldar RIAZANOV [fiction, 160 mn]
2006 - Andersen. Life without Love (Андерсен. Жизнь без любви) by Eldar RIAZANOV [fiction, 136 mn]
2005 - Zolotoy telenok (Золотой теленок) by Ulyana SHILKINA [TV serial, 400 mn]
2004 - A Driver For Vera (Водитель для Веры) by Pavel CHUKHRAY [fiction, 112 mn]
2004 - Na verkhneï Maslovke (На Верхней Масловке) by Konstantin KHUDIAKOV [fiction, 115 mn]
2002 - The Kopeck (Копейка) by Ivan DYKHOVICHNY [fiction, 100 mn]

Awards :
A Driver For Vera :
Best actress, Golden Eagle awards, Moscow (Russia), 2005
Best actress, Honfleur Russian Film Festival, Honfleur (France), 2004

Biography
No English biography available !
 
Alena Babenko est née le 31 mars 1972 à Kemerogo. Elle a fait ses études à la faculté de mathématiques de l'Univesité de Tomsk. Elle a travailé au théâtre d'étudiants Estus (Эстус). Puis elle a fait des études au VGIK (Institut national du cinéma) jusqu'en 2000 (maîtrise de A. Romachine).


Photos and videos

©Photos kinoactors.ru
 
Your remarks