Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Cinematographer
 
Born 1957, USSR (Russia)
 
Died 1993

Yevgeni GREBNEV

Евгений Ювенальевич ГРЕБНЕВ
Evgueni GREBNEV

Filmography (extracts)
 
Cinematographer
1994 - Master i Margerita (Мастер и Маргарита) by Yuri KARA [fiction, 113 mn]
1993 - Makarov (Макаров) by Vladimir KHOTINENKO [fiction, 95 mn]
1992 - Patrioticheskaya komediya (Патриотическая комедия)
1990 - The Swarm (Рой) by Vladimir KHOTINENKO [fiction, 148 mn]
1990 - Safari-6 (Сафари-6) by Andreys ABOLS [fiction, 83 mn]
1989 - Spalnyy vagon (СВ. Спальный вагон) by Vladimir KHOTINENKO , Violetta SEDOVA [fiction, 93 mn]
1987 - Zerkalo dlya geroya (Зеркало для героя) by Vladimir KHOTINENKO [fiction, 139 mn]

Biography
No English biography available !
 
Evgueni Grebnev est né le 17 septembre 1957 à Sverdlovsk. En 1980 il termine ses études à la faculté des opérateurs du VGIK (Institut National du cinéma de Moscou). Il a été ensuite opérateur puis chef opérateur au studio de Sverdlovsk. Evgueni Grebnev est décédé le 16 septembre 1993.

Родился 17 сентября 1957 г. в Свердловске. В 1980 г. окончил операторский факультет ВГИКа (мастерская Н. Василькова). Работал ассистентом оператора, оператором-постановщиком на Свердловской к/с.
Умер 16 сентября 1993 г.

Your remarks