Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Compositor
 
Born 1949, USSR (Russia)
 
 

Aleksandr GRADSKY

Александр Борисович ГРАДСКИЙ
Aleksandr GRADSKI

Filmography (extracts)
 
Compositor
2011 - Legs are atavistic (Ноги - атавизм) by Mikhail MESTETSKY [fiction, 11 mn]
2000 - V avguste sorok 44-go (В августе 44-го) by Mikhail PTASHUK [fiction, 118 mn]
1988 - Pass (Перевал) by Vladimir TARASOV [animation, 30 mn]
1979 - Hunting (Охота) by Eduard NAZAROV [animation, 10 mn]
1977 - The Princess and the Ogre (Принцесса и людоед) by Eduard NAZAROV [animation, 5 mn]
1974 - A Lovers' Romance (Романс о влюбленных) by Andrei KONCHALOVSKY [fiction, 138 mn]
Your remarks