Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer
 
Born 1973, USSR (Russia)
 
 

Natalia BEREZOVAYA

Наталья Анатольевна БЕРЕЗОВАЯ
Natalia BEREZOVAIA

Filmography (extracts)
 
Director
2012 - The Hotan Carpet Tale (Сказ хотанского ковра) [animation, 14 mn]
2008 - About St. Basil (Про Василия Блаженного) [animation, 13.31 mn]
2007 - The Proud Mouse (Гордый мыш) [animation, 13 mn]
2006 - Disobedient Bear Cub (Непослушный медвежонок) [animation, 13 mn]
2004 - About a Ram and a Goat (Про барана и козла) [animation, 13.15 mn]
2000 - My Life (Моя жизнь) [animation, 3 mn]
1999 - Istoriya kota so vsemi vytekayushimi posledstviyami (История кота со всеми вытекающими последствиями) [animation, 3.4 mn]
 
Writer
2008 - About St. Basil (Про Василия Блаженного) by Natalia BEREZOVAYA [animation, 13.31 mn]
2007 - Kouygorozh (Куйгорож) by Sergey MERINOV [animation, 13 mn]
2007 - The Proud Mouse (Гордый мыш) by Natalia BEREZOVAYA [animation, 13 mn]
2006 - Disobedient Bear Cub (Непослушный медвежонок) by Natalia BEREZOVAYA [animation, 13 mn]
2004 - About a Ram and a Goat (Про барана и козла) by Natalia BEREZOVAYA [animation, 13.15 mn]
1999 - Istoriya kota so vsemi vytekayushimi posledstviyami (История кота со всеми вытекающими последствиями) by Natalia BEREZOVAYA [animation, 3.4 mn]

Awards :
The Hotan Carpet Tale :
Diploma of the Jury, Open Russian Festival of Animated Film, Suzdal (Russia), 2013

Biography
No English biography available !
 
Родилась 20 августа 1973 г., Фрязино, Московской области. В 1996 г. окончила Анимационную школу «Аргус».

Your remarks