Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Actor,
Producer
 
Born 1966, USSR (Russia)
 
 

Gleb ALEINIKOV

Глеб Олегович АЛЕЙНИКОВ
Gleb ALEINIKOV

Filmography (extracts)
 
Director
1990 - Akvariyumnye ryby etogo mira (Аквариумные рыбы этого мира) [fiction, 59 mn]
1987 - Tractors (Трактора) [experimental, 13 mn]
 
Actor
2004 - The Goddess (Богиня: как я полюбила) by Renata LITVINOVA [fiction, 105 mn]
2004 - You, I Love (Я люблю тебя) by Olga STOLPOVSKAIA , Dmitriy TROITSKY [fiction, 85 mn]
2002 - Ivan - Durak (Иван – Дурак) by Aleksandr DULERAIN , Sergey KORIAGIN [fiction, 97 mn]
 
Producer
2015 - Elixir (Эликсир) by Daniil ZINCHENKO [fiction, 80 mn]
2014 - Return of dé Bile (Возвращение де Била) by Lenka KABANKOVA [documentary, 100 mn]
2012 - For Marx (За Маркса) by Svetlana BASKOVA [fiction, 100 mn]
2010 - Birmingham Ornament (Бирмингемский орнамент) by Yuri LEYDERMAN , Andrei SILVESTROV [fiction, 68 mn]
Your remarks