Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Producer
 
Born 1954, USSR
 
 

Viktor BELYAKOV(2)

Виктор Константинович БЕЛЯКОВ(2)
Viktor BELIAKOV(2)

Filmography (extracts)
 
Director
2003 - Svalka (Свалка) [documentary]
2001 - Litchnye vospominaniya o bolshoj zhizni (Личные воспоминания о большой жизни) [TV film]
2000 - Snitsia mne, tchto ja w Germanii (Снится мне, что я в Германии…) [documentary, 39 mn]
1998 - Narody Rossii (Народы России) [documentary]
1994 - Russki front (Русский фронт) [documentary, 62 mn]
1992 - Dom Romanovych (Дом Романовых) [documentary, 120 mn]
 
Writer
2000 - Snitsia mne, tchto ja w Germanii (Снится мне, что я в Германии…) by Viktor BELYAKOV(2) [documentary, 39 mn]
1998 - Narody Rossii (Народы России) by Viktor BELYAKOV(2) [documentary]
1996 - Bliss (Благодать) by Vitali MANSKY [documentary, 50 mn]
1994 - Russki front (Русский фронт) by Viktor BELYAKOV(2) [documentary, 62 mn]
1992 - Dom Romanovych (Дом Романовых) by Viktor BELYAKOV(2) [documentary, 120 mn]
 
Producer
2001 - Litchnye vospominaniya o bolshoj zhizni (Личные воспоминания о большой жизни) by Viktor BELYAKOV(2) [TV film]

Biography
No English biography available !
 
En 1986, il a terminé ses études au VGIK (Institut national du cinéma) dans la faculté d’histoire et analyse du cinéma. Entre 1986-1990 il a travaille à Goskino. A partir de 1990 il travaille en tant que scénariste, réalisateur et producteur de films documentaires tournés dans différents studios.

Your remarks