Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Actress
 
Born 1974 
 
 

Yekaterina DVIGUBSKAYA

Екатерина Николаевна ДВИГУБСКАЯ
Ekaterina DVIGOUBSKAYA

Filmography (extracts)
 
Director
2018 - Dangerous dances (Опасные танцы) [fiction, 87 mn]
2010 - Melodiya lyubvi (Мелодия любви) [TV fiction, 85 mn]
2004 - Kholostyaki (Холостяки) [fiction, TV serial, 1080 mn]
 
Writer
2018 - Dangerous dances (Опасные танцы) by Yekaterina DVIGUBSKAYA [fiction, 87 mn]
2010 - Moscow, I love you (Москва, я люблю тебя!) by Different Directors [fiction, 110 mn]
2007 - The Charitable (Милосердный) by Aleksandr NAUMOV(2) [fiction, 88 mn]
 
Actress
1998 - Retro vtroyom (Ретро втроём) by Pyotr TODOROVSKY [fiction, 96 mn]
 
Co-Director
2010 - Moscow, I love you (Москва, я люблю тебя!) by Different Directors [fiction, 110 mn]

Biography
No English biography available !
 
Actrice, productrice, réalisatrice, scénariste et écrivaine russe.
Née le 14 octobre 1974 à Moscou dans la famille du peintre Nicolas Dvigoubski et de l'actrice Natalia Arinbassarova.
En 1995 a terminé le VGIK (Institut national du Cinéma de Moscou) avec les félicitations.
En 1999 a terminé les Cours supérieurs de scénario et de réalisation (classe d'Alexandre Mitta) avec les félicitations.
Possède bien l'anglais et le français.

Российская киноактриса, продюсер, кинорежиссёр, сценарист и писательница.
Родилась 14 октября 1974 в Москве, в семье художника Николая Двигубского и российской киноактрисы Натальи Аринбасаровой.
В 1995 году окончила ВГИК (курс Армена Джигарханяна и Альберта Филозова), диплом с отличием.
В 1999 году окончила Высшие курсы сценаристов и режиссёров (мастерская Александра Митты),диплом с отличием.
Свободно владеет английским и французским языками.
https://ru.wikipedia.org

Your remarks