Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1959 
 
 

Anatoli LOBOTSKI

Анатолий Анатольевич ЛОБОЦКИЙ
Anatoli LOBOTSKI

Filmography (extracts)
 
Actor
2020 - Kalashnikov / AK 47 (Калашников) by Konstantin BUSLOV [fiction, 110 mn]
2010 - Bolshoy Vals (Большой вальс)
2009 - The Priest (Поп) by Vladimir KHOTINENKO [fiction, 120 mn]
2008 - The Unforgiven (Непрощенные) by Klim SHIPENKO [fiction, 107 mn]
2008 - Admiral (Адмиралъ) by Andrei KRAVCHUK [fiction, 124 mn]
2003 - Drugaya zhenshchina, drugoy Muzhchina (Другая женщина другой мужчина) by Konstantin KHUDIAKOV [fiction, 96 mn]
2000 - The Envy of Gods (Зависть богов) by Vladimir MENSHOV [fiction, 134 mn]
2000 - Tikhie omuty (Тихие Омуты) by Eldar RIAZANOV [fiction, 137 mn]
1983 - Ne bylo by schastya (Не было бы счастья)
Your remarks