Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1981, USSR (Russia)
 
 

Aleksey FILIMONOV

Алексей ФИЛИМОНОВ
Alekseï FILIMONOV

Filmography (extracts)
 
Actor
2019 - Great Poetry (Большая поэзия) by Aleksandr LUNGIN [fiction, 100 mn]
2019 - The Liver (Печень) by Ivan SNEZHKIN [fiction, 90 mn]
2019 - The Kettle (Котел) by Eva BASS [fiction, 97 mn]
2018 - No (Нет) by Ivan PETUKHOV [fiction, 16 mn]
2018 - The Bull (Бык) by Boris AKOPOV [fiction, 90 mn]
2017 - I'm staying (Я остаюсь) by Grigori KOLOMIYTSEV [fiction, 21 mn]
2016 - Amun (Амун) by Anar ABASOV [fiction, 83 mn]
2015 - 14+ (14+) by Andrei ZAYTSEV [fiction, 106 mn]
2013 - Another year (Еще один год) by Oxana BYCHKOVA [fiction, 107 mn]
2011 - The Song of a Mechanical Fish (Песня механической рыбы) by Philip YURYEV [fiction, 28 mn]
2010 - Everything's ok, mama (Все в порядке, мама) by Fyodor POPOV [fiction, full length film]
2010 - Captains (Капитаны) by Gennadi OSTROVSKY [fiction, 76 mn]
2010 - Viktor Astafyev. Merry Soldier (Виктор Астафьев. Веселый солдат) by Andrei ZAYTSEV [documentary, 42 mn]
2009 - Oxygen (Кислород) by Ivan VYRYPAYEV [fiction, 75 mn]
2009 - Crush : 5 Love Stories (Короткое замыкание) by Pyotr BUSLOV , Aleksey GERMAN jr. , Boris KHLEBNIKOV , Kirill SEREBRENNIKOV , Ivan VYRYPAYEV [fiction, 92 mn]
2007 - Razmetka (Разметка) by Maks VERTOV [fiction, 82 mn]

Awards :
Another year :
Best actor, Open Russian Film Festival Kinotavr, Sochi (Russia), 2014

Biography
No English biography available !
 
Родился 3 февраля 1981 года в Иркутске. Окончил Иркутское театральное училище (2000, курс В.Дуловой). Работал в театрах Красноярска, Озерска, Пензы. В 2006 году окончил РАТИ-ГИТИС (актёрская группа режиссерского факультета, мастерская Олега Кудряшова). Был актером Театра "Школа современной пьесы". Сотрудничал с Театром "Мастерская О.Кудряшова", Театром на Малой Бронной.

Your remarks