Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Compositor
 
 
 
 

Ilya YAZOV

Илья ЯЗОВ
Ilia YAZOV
Also : JazzOFF

Filmography (extracts)
 
Compositor
2009 - The Clairvoyant (Ясновидящая) by Ilya KHOTINNKO [fiction, 99 mn]
2008 - Kaleydoscope (Калейдоскоп) by Olga DARFI [fiction, 90 mn]
2004 - Call Me Genie! (Зови меня Джинн !) by Ilya KHOTINNKO [fiction, 85 mn]
2002 - Umnyak - Одиссея 1989 (Умняк / Одиссея 1989) by Ilya KHOTINNKO [fiction, 69 mn]
2001 - Smessitel (Смеситель)
Your remarks