Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Production designer
 
Born 1961 
 
 

Levan LAZISHVILI

Леван Давыдович ЛАЗИШВИЛИ
Levan LAZICHVILI

Filmography (extracts)
 
Production designer
2007 - Apocalypse Code (Код Апокалипсиса) by Vadim SHMELYEV [fiction, 105 mn]
2006 - The Power of fear / Evil (Ведьма) by Oleg FESENKO [fiction, 93 mn]
2005 - A Time to Gather Stones (Время собирать камни) by Aleksey KARELIN [fiction, 110 mn]
2004 - Ubit karpa (Убить карпа) by Naum ARDASHNIKOV [93 mn]
1993 - Nastya (Настя) by Georgi DANELIYA [fiction, 89 mn]
1992 - Katka i Chiz (Катька и Шиз) by Tigran KEOSAYAN [fiction, 83 mn]
1990 - The Hat (Шапка) by Konstantin VOYNOV [fiction, 88 mn]
1989 - The Mother (Мать) by Gleb PANFILOV [fiction, 200 mn]

Biography
No English biography available !
 
Levan Lazichvili est né le 3 mai 1961. En 1985 il a terminé ses études à l'Institut d'Achitecture de Moscou dans la spécialité "Architecture et design". Depuis 1986 il travaille comme décorateur aux studios Mosfilm.

Художник-постановщик. Род. 3 мая 1961г.
В 1985 г. окончил Московский Архитектурный Институт по классу «Архитектура и дизайн интерьера». С 1986 г. на киностудии “Мосфильм”.

Your remarks