Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actress
 
Born 1980, Poland
 
 

Karolina GRUSZKA

Каролина ГРУШКА
Karolina GRUSZKA

Filmography (extracts)
 
Actress
2015 - Salvation (Спасение) by Ivan VYRYPAYEV [fiction, 94 mn]
2015 - Krasnye braslety (Красные браслеты) by Natalya MESHCHANINOVA [TV serial, 92 mn]
2012 - Delhi Dance (Танец Дели) by Ivan VYRYPAYEV [fiction, 95 mn]
2009 - Oxygen (Кислород) by Ivan VYRYPAYEV [fiction, 75 mn]
2000 - The Captain's Daughter (Русский бунт) by Aleksandr PROSHKIN [fiction, 128 mn]

Awards :
Delhi Dance :
Best actress, Festival ''Cinema and literature'', Gatchina (Russia), 2013

Biography
No English biography available !
 
Родилась 13 июля 1980 года в Варшаве. Польская актриса театра и кино. В 9 лет принимала участие в телевизионной передаче "Дискотека пана Яцка". В 2003 году окончила Варшавскую театральную академию. В 2003-2008 годы - актриса Варшавского Народного театра. Жена российского кинорежиссёра Ивана Вырыпаева.
www.kino-teatr.ru

Your remarks