Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1909, USSR (Russia)
 
Died 1990

Sergey PLOTNIKOV

Сергей Николаевич ПЛОТНИКОВ
Sergueï PLOTNIKOV

Filmography (extracts)
 
Actor
1982 - Direct Heiress (Наследница по прямой) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 95 mn]
1979 - Faithfully and Truly (Верой и правдой) by Andrei SMIRNOV [fiction, 141 mn]
1972 - The Izhora Battalion (Ижорский батальон) by Gennadi KAZANSKY [fiction, 94 mn]
1963 - Znakomtyes, Baluyev (Знакомьтесь, Балуев!) by Viktor KOMISARZHEVSKY [fiction, 101 mn]
1963 - On Duty (При исполнении служебных обязанностей) by Ilya GURIN [fiction, 101 mn]
1960 - Proshchaye, golubi! (Прощайте голуби!) by Yakov SEGEL [fiction, 97 mn]
1956 - The First Joys (Первые радости) by Vladimir BASOV [fiction, 101 mn]
Your remarks